joi, noiembrie 10, 2005

Ziua IT-ului la Zilele Biz

Am participat astazi la conferinta “Cum sporesti eficienta prin solutiile software” si la workshop-ul “Afaceri pe internet: Business models si studii de caz”.

Remarcabila prestatia vorbitorilor. Am ramas surprins.

Am postat (de dimineatza) un mesaj pe grupul Marketing Leader in care vorbeam de experienta negativa din prima zi: “Abilitati foarte slabe de prezentare ale vorbitorilor romani.”

Pentru ziua de astazi tin sa remarc prestatia vorbitorilor.

La conferinta, Liviu Dragan (Total Soft) a dominat clar – extraodinar: a punctat atat la continut cat si la abilitatile de prezentare.

Nu pot sa nu remarc si prestatia lui Cotiso Hanganu (Q&Q Info Consulting) si pe cea a doamnei Paula Apreutesei (Microsoft).


Dar, cea mai placuta surpriza a venit de la un antreprenor. “Miliardarul web-ului romanesc” cum ii place sa se autointituleze, Calin Fusu (Neogen), a fost la inaltime.

Atunci cand am organizat conferintele Internetics 2005 l-am avut ca vorbitor in 2 evenimente si nu pot sa spun ca nu au existat dificultati.

Astazi insa, Calin a avut o prestatie remarcabila.

Solutia: a renuntat la clasica prezentare power point.

Cred ca este o solutie foarte buna, mai ales pentru cei mai putin experimentati. Avantajele pe care Calin spune ca le-a resimtit:

• A fost mult mai atent la public, a putut sa se concentreze pe nevoile reale de informatie;

• Nu a avut nici o constrangere de structura sau logistica ( ex : nu a mai fost tentat sa citeasca de pe slide-urile .PPT);


Ma gandes ca sunt multi in situatia lui Calin si cred ca solutia aleasa de el este una inteleapta pe termen scurt.

Dragos Tuta

New Business Director

Selenis

Comentarii

1 Comments:

At 19 martie, 2013 04:30, Anonymous Anonim said...

Free-radicals are merely a major [url=http://ywashst.com]order lifecell[/url] find out. lifecell Both substances mixture to make a successful and http://ywashst.com excellent about their visual appeal provides them a sociable advantage, and improves their job lives, too.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home